fbpx

Auto Wrappen in Groningen

Dion Paapst The Carwrapper

Dion Paapst The Carwrapper

Carwrappen is onze specialiteit. Wij Wrappen jouw auto in de kleuren die jij wilt.

Auto Wrappen in Groningen is het inpakken van je auto in een beschermende soort vinylfolie. Doordat je je auto in speciale folie wikkelt kan je een hele nieuwe uitstraling geven aan je wagen. Het wrappen kan op de meeste onderdelen van je bus, auto of ander soort voertuig. Hier moet je denken aan; spiegels, bumpers, spoilers etcetera. Kijk eens op de pagina met Projecten voor een aanbod uit ons gedaan werk.

Auto Wrap

Autowrappen is in Groningen een steeds populairder wordend product. Het wrappen van je auto kan verschillende voordelen en redenen hebben. De ene reden is om je wagen nog een vettere uitstraling te geven.
Je kan er ook voor kiezen om je auto te laten wrappen om je huidige lak te beschermen.
Een deel van je auto wrappen is ook een goede keuze. Door middel van je dak te wrappen kan je je auto een hele andere uitstraling geven.

Car Wrap

Carwrapping of Carwrappen is eingenlijk van oorsprong uit Amerika overgewaaid naar Europa. Het is niet alleen voor consumenten inzetbaar maar ook voor bedrijven. De wrapfolie kan ook gebruikt worden in combinatie met reclame en logo’s. Kijk voor een stukje autobelettering in combinatie met carwrap op onze pagina van; autobelettering. We werken alleen maar met de beste merken zoals 3M of Avery.

Kwalitatieve Carwrap

De wrappers waar wij mee samenwerken hebben jarenlange ervaring. Waardoor wij de titel van specialisten mogen voeren. Er zijn meerdere wrappers nodig voor een auto, omdat de vinyl grote vlakken en opperpvlaktes moet dekken. We doen dit in een verwarmde omgeving zodat de auto en vinyl aan de juiste temperaturen kunnen wennen.

Lakbescherming Wrap

Je hebt net een nieuwe auto, maar door een steentje op de oprit zit er al een kras of deukje in. Dit kan voorkomen worden door een transparante folie die de lak beschermt. Voor nieuwe en oude auto’s voorkomt dit lakschade en het beschermt je mooie auto.

Kleurkeuze Auto Wrappen

In alle kleuren van de regenboog. Je kan er voor kiezen om een standaard kleurkeze te maken, zoals Carbon, of wellicht mat zwart? Maar we kunnen ook jouw aangegeven kleur speciaal printen. En dan komt het precies in de kleur die jij kiest op jouw auto.

Auto Wrap Kosten

Je wilt graag weten waar je aan toe bent, en wat het gaat kosten. Wij hebben helaas geen prijslijst omdat dit simpelweg niet mogelijk is. Wel kunnen we vaak een snelle ruwe schatting geven. Stuur ons een berichtje om er achter te komen wat de Carwrap van jouw auto je gaat kosten.

Wrapfolie merken;

3M Logo Folie
Avery Denison Logo

It’s A Wrap!


Na meerdere bedrijven te hebben ingeschakeld, heb ik eindelijk een iemand gevonden die mee denkt aan een oplossing en echt tijd voor je vrij maakt. Daardoorzijn onze bedrijfsauto’s weer mooi gewrapt bestickert! Top service!

Wouter van der Graaf – Installatietechniek van der Graaf


Voorbeelden van Carwraps;