fbpx

Keuken Wrappen Groningen

Keuken Wrappen Folie

Het wrappen van keukens wordt steeds populairder. Je kan in een middag een compleet nieuwe keuken hebben. Terwijl de wachttijden voor keukens oplopen tot een half jaar, kan jij volgende week nog een nieuwe uitstraling in je keuken hebben. Wij zijn specialist in het wrappen van keukens, met name in Groningen. Je keuken laten wrappen in Gronigen moet je laten doen bij Groot in Reclame.

Kan je zelf je keuken wrappen?

Alles is mogelijk, of wij het aanraden is een tweede. Wij kunnen het in ieder geval voor je doen in een dag, afhankelijk van hoe groot de keuken is. Wij hebben meerdere kleurstalen beschikbaar en kunnen je keuken wrappen in alle kleuren van de regenboog. Keukenkastjes wrappen lukt je misschien nog, maar wanneer je grote delen van de keuken moet wrappen wordt het lastig. Het bestickeren van je keuken is te doen, maar wij adviseren het om te laten doen door een specialist als Groot in Reclame. Wrapfolie voor in de keuken kan je ook alleen afnemen en zelf installeren. Het keukenblad wrappen door een particulier kan zals zeer lastig ervaren worden.

Keuken wrappen kosten

Het verschilt heel erg per keuken, het ligt eraan hoeveel kastjes er zijn. En of de kastjes er al afgeschroeft zijn of niet. Het wrappen van een keuken kan ook erg verschillen in de kosten welke folie je gebruikt. Om een prijs te maken voor je keuken hebben wij foto’s nodig van alles wat gewrapt moet worden. Ook kunnen wij het aanrechtblad wrappen. Wanneer wij het voor je doen kost het tussen de 500 en 1500 euro voor een keuken. Keukens wrappen in Groningen is wat wij het liefst de hele dag doen. Een keukenwrap is niet gratis, maar het is zeker 90% goedkoper dan een volledige keukenrenovatie.

Keuken Wrappen offerte

Wanneer je een offerte wilt, om je keuken te laten wrappen, neem dan even contact met ons op. En stuur zoveel mogelijk informatie mee wat je wilt en hoe groot je keuken is. Zie voor onze contactgegevens de contactpagina. Een nieuwe keuken in 2 weken!