Kleding bedrukken

Bij onze textieldrukkerij kun je terecht voor allerlei soorten kleding bedrukken. Werkkleding en sportkleding bedrukken ligt voor de hand en in een studentenstad als Groningen kunnen wij ook kleding bedrukken voor een dispuut, jaarclub of studentenvereniging. Uiteraard is het aandragen van een eigen ontwerp ook mogelijk. Van rompertjes tot tassen: in onze textieldrukkerij kan alles worden bedrukt! Stuur gerust een whatsapp berichtje voor een prijsopgave.


T-Shirts bedrukken

Een klassieke, eenvoudige en goedkope manier van kleding bedrukken: het t-shirt. Kom professioneel voor de dag met bedrukte werkkleding of vorm een eenheid met je sportteam, jaarclub of vriendengroep.Sportkleding bedrukken

Lever zelf je broekjes, rokjes en/of shirtjes aan en wij bedrukken jullie gehele sporttenue. Sportkleding bedrukken is onze specialiteit!


Bedrijfskleding bedrukken

Zorg dat je eruit ziet als een professioneel bedrijf. Met het bedrukken van bedrijfskleding straal je een eenheid uit naar de klant. Denk bijvoorbeeld aan een polo met een logo van jouw bedrijf op de borst.


Eigen ontwerp bedrukken

Heb je iets speciaals in gedachte? Bij onze textieldrukkerij in Groningen bedrukken wij van alles! Een tas, dekbedovertrek, rompertje of iets anders van textiel: er zijn vele mogelijkheden! Vul het contactformulier in of stuur ons een whatsapp bericht, dan komen we er samen uit. Heb je inspiratie nodig? Bekijk dan onze fotocollage! 


Prijzen textieldruk Groningen

Nieuwsgierig naar de kosten? Stuur ons een berichtje met de volgende informatie en wij maken een offerte op maat!

– Het ontwerp dat je wilt bedrukken of het aantal kleuren
– Het formaat van de opdruk
– Hoeveel stuks textiel je wilt laten bedrukken
– Of je zelf het textiel aanlevert of dat wij dit verzorgen


Textiel druk ideeën

 

App me een vraag!