fbpx

Interieur Reclame

Het inrichten van je interieur is pure reclame voor jezelf en je klanten. Het strak en professioneel inrichten van je kantoor of showroom is belangrijk. Professioneel overkomen is belangrijk en daarbij kunnen wij je helpen.


Soorten interieur

Onder dit bericht hebben we alle soorten interieur reclame gezet. Binnenreclame is ook een veelvoorkomende term voor het professionaliseren van je interieur.
Met verschillende elementen kan je je interieur helemaal opnieuw stylen, of toch net voorzien van die final touch. Kijk eens op onze pagina projecten voor afgeronde projecten en inspiratie.


Peesdoek in Frame

Peesdoeken in Frame

Strak gespannen peesdoeken in Frame. Bedrukbaar in alle kleuren en zelfs leverbaar met Led-verlichting.

Zandstraalfolie kantoor met logo

Privacy Folie voor kantoren

Het verhogen van de privacy binnnen een kantoor. Ook mogelijk om er logo’s of teksten uit te snijden of op te plakken.

Freesletters

Freesletters

Het logo uitgesneden van uw bedrijf, de slogan groot boven de ingang van uw vereniging, of een motiverende spreuk aan de muur. Alles kan en is mogelijk van klein tot Groot.

Scheidingswanden Corona

Scheidingswanden

In verband met corona moet er 1,5 meter gehanteerd worden. Zorg dat er meer klanten in je café of restaurant kunnen met onze scheidingswanden.
Huidige maatregels vind je op de site van het RIVM.

Fotobehang

Fotobehang

Het behangen van je muren met een prachtige HD-foto. Het behang is naadloos en zal in één stuk behangen worden. Dit is een goedkope optie om snel veel meters bedekt te krijgen!

Zitzakken

Zitzakken en Parsasols

Zitzakken en parasols bedrukt met je eigen logo’s, hoe tof is dat.
Stuur ons een bericht voor de mogelijkheden.


Interieur Advies nodig ?

Het is ingewikkeld welke keuze je nou moet maken. Kijk anders eens op onze projecten pagina voor inspiratie. De combinatie van meerdere reclame disciplines is professioneel. Maar het moet niet ‘over the top’ worden.


Interieur architect Groningen

Voor de kantoorinrichting heb je stevig advies en begeleding nodig. Wij werken samen met meerdere interieur arichitecten. De architect kan in samenwerking met Groot in Reclame de volledige kantoor of huisinrichting verzorgen.


Wat kost interieur reclame?

Een appje of belletje! Het is niet mogelijk om een prijslijst te geven voor interieur reclame. Iedereen heeft andere eisen en ideeen. Stuur een appje of bel ons en we kunnen het er even over hebben!


Laat je bedrijf met onze hulp opvallen!