Lichtreclame

Lichtreclame in Groningen

Verlichte letters die je bedrijf doen opvallen. Voor Lichtreclame in Groningen moet u bij Groot in Reclame wezen. Wij voorzien winkels en bedrijf in en rondom de provincie Groningen van Lichtreclame. Deze vorm van buitenreclame zorgt ervoor dat je bedrijf gaat stralen.

Lichtreclame

Lichtreclame is een effectieve manier van Reclame. Het is een mooie vorm van Gevelreclame en laat je bedrijf opvallen. Lichtreclame Letters is een duidelijke manier van adverteren want je zorgt voor dag en nacht zichtbaarheid in Stad en Ommeland.

Verlichte Doosletters

Doosletters is ook een vorm van Lichtreclame. Het zijn dikke letterbakken en zorgen voor een opvallend logo of slogan. Lichtreclame op je gevel zorgt voor herkenbaarheid en de lichtreclame letters doen je bedrijf opvallen.

Onverlichte Letters

Er zijn ook mogelijkheden om niet verlichte letters te plaatsen. Dit is een goedkopere vorm van Lichtreclame. Deze vorm van freesletters en gevelreclame i een goedkopere manier van adverteren. Ook zijn er mogelijkheden op de freesletters op een balk te plaatsen zodat je minimale boorgaten nodig hebt in of op de gevel.

Lichtbakken

Veelvoorkomende variant van Lichtreclame. Het plaatsen van een grote verlichte bak, met het bedrukte logo erop. Dit is een duurzame manier van lichreclame omdat er gewerkt wordt met LED. Mocht er een keer een lamp stoppen met schijnen is het makkelijk te vervangen.

NEON Letters

Felle manier van reclame, en het trekt iedereen zijn haar aandacht. Leuk om het interieur mee af te stylen. Uniek en tof om het interieur mee af te stylen. Zorgt voor een echte blikvanger bij binnenkomst.

LED Reclame

Duurzame manier van adverteren met Licht. Beschikbaar in alle kleuren en maten van Licht. LED is anno 2021 de duurzaamste vorm van lichtreclame. Het is goedkoop en laag in het stroomgebruik en het gaat lang mee. Ook is Led Reclame onderhoudsarm en heb je er jarenlang plezier van.


Mooie Lichtreclame in Groningen laten installeren door Groot in Reclame

Dennis Nijborg, www.uniekefoto.nl


Ook geinteresseerd in Lichtreclame?

Soorten Lichtreclame

Er zijn verschillende soorten Lichtreclame, Neon-letters of toch een lichtbak, verlichte gevelletters en Doosletters. Vaak voor elk pand hebben wij een passende oplossing. Zowel binnen als buiten plaatsen wij Lichtreclame. Kijk ook eens op de pagina voor interieur reclame.

Wat kost Lichtreclame?

Dat is een goede, maar hele moeilijke vraag. De prijzen kunnen snel heel erg verschillen door enkele centimeters. Stuur ons gewoon een bericht voor een indicatie. Vermeld in uw bericht zoveel mogelijk informatie. Daarbij moet u denken aan hoogtes, breedtes, aantal kleuren, hoeveel letters en logo’s.

Buitenreclame plaatsen

Er zijn tal van mogelijkheden, daarbij hoort het zelf plaatsen ook tot een van de mogelijkheden. Bent u handig, of kent u zelf iemand die het kan plaatsen. Dan kunnen wij ook alleen de lichtreclame leveren, en u het zelf laten plaatsen. Ook kunnen wij assisteren met de aanvraag van de vergunning. Op deze pagina van de gemeente Groningen staat ook veel informatie met betrekking tot vergunningen.

Lichtreclame Voordelen

  • Professionele uitstraling
  • Opvallen dag en nacht
  • Duurzaam
  • Herkenbaarheid creatie
  • Veel mogelijkheden