fbpx

Projecten

Heb je inspiratie nodig voor je bedrijfspand of winkel? Bekijk op deze pagina een aantal voorbeelden van ons werk. Groot in Reclame denkt graag met je mee! Stel je vraag of vraag een offerte aan per WhatsApp, mail of telefoon en wij reageren direct!


Guess Groningen


Anne & Max Groningen

Voor het nieuwe lunch en koffie tent van Anne & Max alle reclame uitingen voorzien. Zo zijn er freesletters geplaatst, fotobehang en is de auto full gewrapt. Ook zijn de ramen voorzien van beletteringen.


https://www.annemax.nl/vestigingen/groningen/


Gorillas Groningen

Voor de nieuwe boodschappenbezorger Gorillas hebben wij de winkel van Belettering voorzien. Alle ramen zijn voorzien van Zandstraal folie met fullcolour stickers erop.

www.gorilas.io


Reclassering Nederland

Het reclassering gebouw voorzien van nieuwe bewegwijzering. In de vorm van parkeerborden, pijlen en plattegronden.

www.reclassering.nl


Zonneplan

Voor Zonneplan hebben wij een deelwrap uitgeoverd. De bussen zijn nu weer super herkenbaar op weg door de mooie bestickering. De bedrijfsbussen zijn nu weer mooi gewrapt in de kleuren van het bedrijf. Het wrappen van de bus in cominatie met belettering zorgt voor een mooie uitstraling zoals je ziet.

www.zonneplan.nl


Calipso Studio

Voor Carmen en Linda van Calipso Studio hebben wij hun nieuwe studio voorzien van belettering. Aan de waterzijde hebben we alle ramen voorzien van Freesletters met zandstraal folie. Mocht je als vrouw een fit studio in Groningen zoeken, moet je bij Calipso Studio wezen;).

www.calipsofitstudio.com


WindroseHQ

Voor WindroseHQ hebben wij een paar mooie opdrachten mogen uitvoeren. Zo hebben we voor dit bedrijf herkenbaarheid aangebracht aan de wegkant. Ook hebben we in het kantoor een aantal interieurlogo’s mogen drukken.

www.windrosehq.com


Holland2Stay

Holland2stay wou graag de openingstijden op het kantoor. Plus informatievoorziening voor bezoekers op de deur. Ook is een een fullcolour contourgesneden folie op het kantoor aangebracht.

www.holland2stay.com


Cookinglife

Voor Cookinglife mochten wij het gehele bedrijfspand upgraden. De loodsen zijn voorzien van gevelbelettering van meer dan 50m2. Alle prints zijn fullcolour gedrukt met een beschermende laminaatlaag. Vanaf de wegkant zijn 2 grote spandoeken in steigerhouten frame te zien van 5 bij 3 meter. Ook staan er 6 baniervlaggen die zorgen voor herkenning langs de drukke weg.

www.cookinglife.nl


Brandfield

De winkels van Brandfield zijn door ons voorzien van gevelbelettering. In het interieur zijn ook herkenningspunten aangebracht.

www.brandfield.nl


Brandfield Outlet

In het centrum van Groningen mochten wij de belettering aanbrengen. In de stad is deze tijdelijke outlet.


050media

Voor 050media hebben wij een spandoek in een steigerbuizenframe geleverd. Ook zijn alle ramen voorzien van een lichtdoorlatende privacy folie. Dit zorgt voor minder afleiding van buitenaf, maar met behoud van licht. In deze folie hebben wij het logo van 050media laten terugkomen.

www.050media.nlOnlineticketshop

Voor Onlineticketshop hebben wij binnen het kantoor enkele aanpassingen uitgevoerd in het interieur.

www.onlineticketshop.nl


Kantoor48

Voor Kantoor48 mochten wij gevelreclame plaatsen. Naast winkelcentrum Paddepoel zit Kantoor48 en daar mochten wij deze gevelreclame plaatsen.

www.kantoor48.com


Epplejeck Groningen

Epplejeck Groningen heeft twee nieuwe XXL spandoeken. Ook zijn er 8 ramen voorzien van zandstraal folie. De spandoeken in een groot frame zijn voorzien van stormbinders. Ze zijn enorm opvallend en in hoge kwaliteit afgedrukt.


www.ej.nl


De StudentenService

De StudentenService biedt hoogwaardige diensten aan tegen scherpe tarieven. De studenten helpen je met verhuizen, tuinieren, schoonmaken en bijles. Wij mochten meerdere bussen voorzien van passende belettering.

www.destudentenservice.nl


Blush Clinic

Tijdelijke belettering voor Blush Skin Clinic in Haren. Voor tijdens de verbouwing mochten wij de ramen beletteren. De raambelettering verbergt wat er voor moois binnen wordt gerealiseerd.

www.blushskinclinic.nl


Kantoor Privacy Folie’s

Meer privacy op kantoor. Door middel van zandstraal folie plus logo. Dit zorgt voor minder afleiding van langslopende mensen maar wel met behoud van licht inval.


Is jouw project de volgende?