Projecten

Heb je inspiratie nodig voor je bedrijfspand of winkel? Bekijk op deze pagina een aantal voorbeelden van ons werk. Groot in Reclame denkt graag met je mee! Stel je vraag of vraag een offerte aan per Whatsapp, mail of telefoon en wij reageren direct!


WindroseHQ

Voor WindroseHQ hebben wij een paar mooie opdrachten mogen uitvoeren. Zo hebben we voor dit bedrijf herkenbaarheid aangebracht aan de wegkant. Ook hebben we in het kantoor een aantal interieurlogo’s mogen drukken.

www.windrosehq.com


Cookinglife

Voor Cookinglife mochten wij het gehele bedrijfspand upgraden. De loodsen zijn voorzien van gevelbelettering van meer dan 50m2. Alle prints zijn fullcolour gedrukt met een beschermende laminaatlaag. Vanaf de wegkant zijn 2 grote spandoeken in steigerhouten frame te zien van 5 bij 3 meter. Ook staan er 6 baniervlaggen die zorgen voor herkenning langs de drukke weg.

www.cookinglife.nl


Brandfield

De winkels van Brandfield zijn door ons voorzien van gevelbelettering. Ook zijn in het interieur herkenningspunten aangebracht.

www.brandfield.nl


Brandfield Outlet

In het centrum van Groningen mochten wij de belettering aanbrengen. In het centrum van de stad is deze tijdelijke outlet.


050Media

Voor 050 media mochten wij een spandoek in een  steigerbuizenframe leveren. Ook zijn alle ramen voorzien van een lichtdoorlatende privacy folie. Dit zorgt voor minder afleiding van buitenaf, maar met behoud van licht. In deze folie hebben wij het logo van 050Media laten terugkomen.

www.050media.nl


Onlineticketshop

Voor Onlineticketshop hebben wij binnen het kantoor enkele aanpassingen uitgevoerd in het interieur.

www.onlineticketshop.nl


Kantoor48

Voor Kantoor48 mochten wij gevelreclame plaatsen. Naast winkelcentrum padde-poel zit Kantoor48 en daar mochten wij deze gevelreclame plaatsen.

www.kantoor48.com


Unieke Foto

Voor Unieke Foto mochten wij bedrijfskleding leveren. Ook de sponsoring van het velocitas voetbalteam in Groningen. Kijk voor een unieke canvas foto op hun website;
www.uniekefoto.nl


Blush Clinic

Tijdelijke belettering voor Blush Skin Clinic in Haren. Voor tijdens de verbouwing mochten wij de ramen beletteren. De Raambelettering verbergt wat er voor moois binnen wordt gerealiseerd.

www.blushskinclinic.nl


Kantoor Privacy Folie’s

Meer privacy op kantoor. Door middel van Zandstraal folie plus logo. Dit zorgt voor minder afleiding van langslopende mensen. Maar wel met behoudt van licht in val.

Overige projecten


Is jouw project de volgende?


 

App me een vraag!